انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

آیت الله رئیسی: برخورد قاطع دستگاه‌های مسئول با آشوبگران به فوریت انجام شود

آیت الله رئیسی: برخورد قاطع دستگاه‌های مسئول با آشوبگران به فوریت انجام شود رئیس جمهور گفت: برخورد قاطع دستگاه‌های مسئول با آشوبگران مطابق قانون و ممانعت از آسیب‌رسانی تروریست‌ها و اغتشاشگران به جان و مال مردم، خواست همگانی است که باید به فوریت به انجام برسد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به رهنمودهای روز گذشته رهبر معظم انقلاب گفت: دولت به‌ عنوان یکی از مخاطبین این رهنمودها بر خود فرض می‌داند که با «کار و تلاش مضاعف» برای خدمت‌رسانی بی‌وقفه در عرصه‌های مختلف و گره‌گشایی از زندگی مردم، در راستای ایجاد نشاط اجتماعی و امیدآفرینی در کشور گام بردارد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دشمن زخم خورده از انقلاب اسلامی با تدارک جنگی ترکیبی به منظور مختل کردن پیشرفت‌های کشور از طریق ضربه زدن به امنیت، اقتصاد، تحصیل و تولید کشور به میدان آمده است، افزود: در کنار تلاش مضاعف دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌ بیشتر و بهتر به مردم، دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضایی هم مسئولیت بزرگی برای حفظ امنیت مردم و صیانت از سرمایه‌های کشور بر عهده دارند.

رئیسی با ناگوار دانستن شهادت کودکان، زنان، مردان و حافظان امنیت به دست اغتشاش‌گران، گفت: برخورد قاطع دستگاه‌های مسئول با آشوبگران مطابق قانون و ممانعت از آسیب‌رسانی تروریست‌ها و اغتشاشگران به جان و مال مردم، خواست همگانی است که باید به فوریت به انجام برسد.

رئیس جمهور با اشاره به هجمه تبلیغاتی و ادراک‌سازی دشمن علیه نظام اسلامی از طریق جعل اخبار و روایت‌های دروغین از حوادث اخیر، بر لزوم اطلاع‌رسانی هوشمندانه، شفاف، دقیق و به موقع از سوی رسانه‌ها و دستگاه‌های مرتبط تأکید کرد.

رئیسی با اشاره به حمایت آشکار آمریکا، فرانسه و چند کشور اروپایی دیگر از تروریست‌ها و عناصر آشوبگر، به آن‌ها هشدار داد که حمایت‌ از تروریسم قطعاً به نفع آن‌ها نخواهد بود و وزارت امور خارجه را مکلف کرد از راه‌های دیپلماتیک و حقوقی، تمهیدات لازم را برای خنثی‌سازی و مقابله با فتنه‌هایی که از خارج کشور طراحی و پیگیری می‌شوند، به کار گیرد.

رئیس‌جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آغاز جام‌جهانی فوتبال در قطر،‌ اظهار کرد: اطمینان داریم بازیکنان تیم ملی کشورمان با حضور شجاعانه و غیرتمندانه در این میدان مهم تمام توان خود را برای ارائه بازی خوب و شاد کردن دل ملت ایران بکار خواهند گرفت.

رئیسی همچنین برای کشور قطر در برگزاری مطلوب این دوره از مسابقات جام‌جهانی آرزوی موفقیت کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار